divendres, 26 de setembre de 2008

Setembre ... el retorn

Després de l'aturada de l'estiu tot torna a la seva rutina. Setembre no és només el retorn a l'escola i a la feina, també és l'inici d'una nova temporada a la televisió. EN aquestos moments de crisis per totes bandes -des de l'econòmica fins a la social- sort tenim que a vegades algun espai televisiu ens ofereix oxigen en estat pur. El retorn de "Vaya semanita" exemplifica en part aquesta necessitat vital. Pero, quina relació té tot això amb la Història? Bé, potser amb el que entenem per Història propiament dita no res, ara bé, d'aqui uns anys tornar a veure alguns capítols d'aquest programa des de la perspectiva del futur pot ajudar a entendre la societat vasca actual.

De fet em fa enveja aquest tipus de programa, ja que toca tots els aspectes del dia a dia d'Euskadi. Des de'ls tòpics més recurrents fins a coses tant complicades de tractar com la política ... pero tot i això fa de les seves historietes un divertiment constant. Visca el seu atreviment!!! Llàstima que els intents per a dur aquest programa a la resta de l'Estat no han tromfat ... sort que sempre ens queda el satèl·lit i el Youtube ...

Aquí us deixo alguns sketchos, especialment bona la promoció "Mamma Mia" que anuncia el començament d'aquesta nova temporada!2 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno,antes de nada,Carles,un saludo tio,q ya ha llovido mucho desde la última vez q nos vimos.No he resistido la tentación de entrar de nuevo aqui y hechar un pequeño coentario,es q los recuerdos todavía estan ahí. A ver,lo q me ha gustado de esto q has puesto,es lo del jardin del Edén"euskérico",una pasada,hay q ver como se lo montan esos sobre Euskadi,te juro q me matado de tanto reir,es q por mas q lo veo se me hace más gracioso. JOder con la costilla,(ajjajajajajjajajajajaja),"¡¡¡vamos Anchón dile algo!!!!!,q bueno Diós mio!!!!,pero lo de la maldición de los vascos,sin cometarios,increiblente bueno!!! La resta no lo he visto,pero sigue poniendo cosas como estas.
Bueno,yo he empezado la uni,esta semana,y pa acabar,q te lo pases bien este nuevo curso,machacales!!!!(jejejejeje),un abrazo,aaa, y todavía no he comido lo q ya sabes.

Anònim ha dit...

Boníssim! Quin fart de riure!
Aquests si que en saben!
Espero que hagi anat molt bé aquest estiu i a veure si ens veiem algun dia!
Vagi bé i records pel Rodrigo!

Anna Cardona