dijous, 2 d’octubre de 2008

Homer entra en campanya!!!


Els Simpson, en concret Homer, entren en campanya ... tal com veieu al video Homer pren partit per Obama, però les deficiències del sistema electoral li donen nombrosos vots al candidat republicà tot i la desesperació d'en Homer.

Tot el que heu vist en aquest clip és un fragment de l'episodi que s'emetrà a falta de dos dies per les eleccions als Estats Units i dins el marc del capítol especial de Halloween. La veritat és que acabo de llegir la notícia, he vist el vídeo i m'he quedat estorat ... és una altre forma de fer política. I és que aquestes eleccions m'estan sorprenent per les diferents innovacions que s'estan donant, especialment el tema de la campanya que s'està produint Internet, i de la qual ja vaig dir en un post al mes de febrer que el seu control podria ser clau per les aspiracions d'en Barack Obama a la presidència.

Primer va ser la qüestió de la Noia Obama, després la rèplica de la noia Hillary, després el famós vídeo d'Obama i el seu lema del Yes we can ... però no hem d'oblidar el recent video de diferents estrelles de Hollywood en col·laboració amb Google i on demanen a la gent que participi a les eleccions, fet que beneficia clarament les opcions demòcrates, i que facin arribar aquest missatge a cinc amics per correu electrònic. Però el que més m'ha sobtat és la quantitat de crítiques amagades en aquest fragment, totes elles fent referència al propi procés electoral i que constitueix per si mateixa una crítica frontal a l'elecció de Bush Junior. Tampoc cal oblidar com la banda sonora es transforma en una melodia terrorifica quan enfoca la banda de carrer republicana ... i això que tothom coneixem els colors i les tendències conservadores de la FOX. Definitivament els americans són els grans senyors del SHOW BUSINESS i aquest, tot i la crisi, ha de continuar ja que forma part de la seva pròpia identitat.

Per cert, impagable el moment que surt el pare d'en Homer, l'Abe Simpson, fent propaganda pel president Eisenhower (Ike) ... jajaja.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

BOnessss,som S.i A.
Bueno com va el nou curs?
Aquest misatge va adreçat a tan al calres com al rodrigo xdd pero es que ara el bloc d'alumnes no sobre xddd
Bueno ara estavem aqui davant l0ordinador i hem pensat deixar algun misatje per aqui jejeejejej
Bueno als dos ens va molt bé per les unis, tant a la pompeu com a la uab, els dos tenim molta feina i tal, pero es el que te el bolonya xddd La gent i l'ambient esta molt bé i els dijous a barna són molt bons xddd.(comentari alfons)
(encara que no tant com les festes que explicaves tu xdd(comentari silviu, adreçat a carles).
Bueno en temes mes serios el nastic aquest any pinta no gaire be,aquest president no ens dona von rollo ni confiança, i el barça pues mira com més amunt més alt serà la caiguda xddd es coña, que el madrid tampoc esta per tirar cuets. xdd(el united tampoc no es que estigui al maxim xdd)

Bueno que tal els nous alumnes a bat? Molta canya a vere si aquest any historia té més tirón publicitario o algo xddd que a filo ja deuen estar fart xdddd que si plató o descartes o la paranoia mental del nietch xddd nietchze o com s'escrigui. XD

Bueno que vagui tot molt bé(a menys que el barça es trobi amb el madrid o el manchester a la champions xd).
I per acabar bé i amb alegria
VIVA EL ZUMALACARREGUI.!!!
VIVA.

Laia ha dit...

El millor vídeo, sens dubte, és el de MAMMA MIA, però,...tu no eres de Castella?

Anònim ha dit...

Ei Carles!! com va? quant de temps eh!! jeje
la veritat es que he decidit entrar pq em picava la curiositat de veure que els hi feies fer als teus alumnes d'aquest any, però quan he vist el post del dia 9 de juny m'hi he sentit taaaaaaaaan identificada que no puc evitar donar-te la raó en tot el que has dit! la veritat es que els estudiants de la urv tb pringuem amb els super transports de tarragona... per sort! aviat s'acavarà! jeje, (aquest divendres passat el vaig treure el carnet! ) però realment, si que està malament el transport public a tarraco.. tan malament que fa pena, pero ja se sap que en aquest país nostre el cor es barcelona i a partir d'allí no existeix res més!

doncs res, només vola fer esment d'aixó perque m'ha recordat els durs matins i les llargues tardes de tornada que duren una hora i quart (quan anem bé i ràpid..) aixx... comença la setmana!

Res més, espero que per l'Arboç tot bé, donali records al rodrigo!